vrijdag 16 oktober 2009

Vrouwen moeten zo laat mogelijk baren

Bedenk wat een mogelijkheden dit schept. Een heel nieuwe markt zal ontstaan met volslagen nieuwe producten voor de oma-moeders. Rollators met extra brede banden, zodat u uw kind in de zandbak kan begeleiden. Flexi-Luiers voor moeder en kind. Talloze innovaties zullen nodig zijn. De uitvinders zullen bruisend van enthousiasme deze nieuwe uitdaging aangaan, de laboratoria induiken en met een ware VOC mentaliteit series nieuwe uitvindingen realiseren. Zij zullen onze, nu nog afkalvende, economie omhoog doen spuiten.

Vooral het vooruitzicht dat de geestelijke vermogens van het kind op kleuterleeftijd, ongeveer gelijk zullen zijn aan de aftakelende vermogens van zijn oma-moeder, roept ongekend warme gevoelens op. Samen kunnen zij schaterend naar Teletubbies kijken, wat een hechte band zal zich ontwikkelen. Heerlijk, dat is nog eens close bonding.

Pas nadat de vrouw zich geestelijk volkomen ontplooid heeft, en ondertussen lichamelijk volkomen geplooid is, zal zij als klap op de vuurpijl haar magnus opus baren. Uiteraard zal dit mirakel geheel tailor-made moeten zijn en niet aan de grillen van de natuur overgelaten kunnen worden. Dankzij genetische manipulatie zal ervoor gezorgd moeten worden dat ook dit laatste staaltje van haar kunnen een opzienbarend meesterstukje is. En wanneer dit hoogtepunt van haar kunnen tenslotte zijn eigen weg in de maatschappij gevonden heeft, zal zij haar moede hoofd te rusten kunnen leggen in geruststellende zekerheid “life to the max” geleefd te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten