vrijdag 20 november 2009

Excuses, voor genetische ramp in Nederland

Op de drukbezochte persconferentie van de eeuwenoude firma Five-twelve te Madrid heeft de voltallige raad van bestuur nadrukkelijk hun excuses aangeboden aan het Nederlandse volk voor de genetische ramp die hun firma in Nederland veroorzaakt heeft. “Wij schamen ons diep voor de enorme pijn die wij veroorzaakt hebben bij een heel volk, u kunt er van uit gaan dat deze excuses diep uit ons hart komen." Vertegenwoordigers van het Nederlandse volk hielden het niet droog “Dagelijks zien wij de ingrijpende gevolgen van deze ramp, het zal niet verbeteren door deze excuses, maar het wordt wellicht wat draagbaarder”
De voorzitter van de raad, dhr S. ter Claes lichtte toe: “Five-twelve is een logistiek distributiebedrijf dat zich specifiek op de Nederlandse markt begeeft en daarbij gebruik maakt van ouderwetse transportmiddelen als paarden en stoomboten. Op vijf december hebben wij altijd een enorm distributieproject in Nederland. Gezien de immense arbeidsdruk moeten wij vaak de toevlucht zoeken tot zwartwerkers, de zogeheten werkpieten. Nu blijkt dat één werk-divisie, de zeurpieten door de jaren heen een enorme genetisch besmetting van het volk veroorzaakt heeft, zo sterk dat het dominante zeurpieten-gen nu, na eeuwen van besmetting, bij 75% van de bevolking aanwezig is.”

“Het is pijnlijk om te zien hoe dit gen nu invloed heeft op een heel volk, nooit eens trots op zichzelf, altijd hun winnaars terug in de klei trekken, zelfs over een vakantiehuisje blijven ze eindeloos doorzeuren. Een roemrucht verleden, bijna het rijkste land ter wereld, hun eerste man bijna president van Europa en denk je dat ze blij zijn ? Nee, zij kunnen het gewoon niet, pijnlijk om te zien. Sorry, het spijt ons. Sorry.” sloot dhr. S. ter Claes met gebroken stem af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten