maandag 14 december 2009

Demonstratie bij Telfort hoofdkantoor ontspoort volledig

De demonstratie van ontevreden klanten bij het hoofdkantoor van Telfort, liep vanmiddag volledig uit de hand. De demonstratie begon rustig, ontevreden klanten riepen slogans als “Internet NU" en "Goed werkende telefoon voor iedereen" in de hoop Telfort tot normale dienstverlening te bewegen.

Ongelukkigerwijs probeerde de directeur van Telfort zich in zijn dienstwagen een weg door de demonstranten te banen. Hij werd herkend en demonstranten blokkeerden hem de weg. Terwijl zij dreigend naar zijn auto liepen, riepen zij “Om u beter van dienst te kunnen zijn, krijgt u een kort keuzemenu. Wanneer u niet wilt dat uw auto gedemonteerd wordt, steek uw linkerhand op. Wanneer u niet in de gracht gesmeten wil worden, steek uw rechterhand op.” Verward stak de directeur beide handen de lucht in. Direct riep de massa “Helaas u heeft geen geldige keuze gemaakt” en wierp zich op de auto die zij met blote handen begon te slopen.

Toen de politie later ter plekke verscheen, was de auto geheel gedemonteerd, en de directeur net in de gracht gejonast. De menigte verhinderde de directeur uit de gracht te komen terwijl zij riepen: “Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u is, maar kunnen u helaas geen toezeggingen doen over het moment dat uw ongemak beĆ«indigd zal worden”

De politie sommeerde de amokmakers de topman vrij te laten. Daarop riep de massa “Een ogenblik geduld alstublieft, wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan” en ging door waar zij mee bezig waren.

Na een enkele charge was de topman bevrijd, de politiewoordvoerder gaf later aan wel enig begrip te hebben voor de demonstranten. “Wij werken met het C2000 communicatie-systeem, zodoende weten wij heel goed hoe frustrerend slecht werkende telecom kan zijn. “

De demonstranten vertelden dat dit hun laatste mogelijkheid was om tot Telfort door te dringen, daar hun internet en telefoon het al weken niet meer deed en Telfort niet op hun brieven reageerde.

De directeur heeft, behalve de schrik, geen kwalijke gevolgen aan het incident over gehouden.

3 opmerkingen:

  1. Godverdomme,ze kunne naar de hell lopen.Echt een bagger netwerk!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kunnen ze dit niet nogmaals doen, kennelijk is de boodschap nog steeds niet aangekomen. Het is nog steeds een rommeltje bij Telfort.

    BeantwoordenVerwijderen